Odontologisk Forening

Velkommen til Odontologisk Forening på Tandlægeskolen København. OF er studenterforeningen på Tandlægeskolen København og er et serviceorgan for dig og dine medstuderende.

Som medlem af OF får du adgang til alle OF’s lokaler, arrangementer, rabatordninger og bliver samtidig en del af et fantastisk fællesskab som rækker på tværs af årgangene. Læs mere om de forskellige underudvalg her på siderne og kom og vær med til at sætte præg på dit studie.

Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte bestyrelsen via mail eller komme forbi på kontoret.

Medlemsfordele

Arrangementer

1

Dit medlemsskab giver dig adgang til at deltage i alle OF’s arrangementer, faglige lectures og udvalg. Afhængig af arrangement kan du som medlem deltage gratis eller købe billetter til en særlig favorabel pris.

Fælleskab

2

OF er studenterforeningen for de tandlægestuderende på Tandlægeskolen København og for de tandplejerstuderende ved SKT. Som medlem bliver du del af et fantastisk fællesskab som rækker på tværs af årgangene.

Rabatordninger

3

Som OF medlem får du rabat på navneskilte til klinikken, adgang til alle vores rabatordninger (bl.a. til bøger, arrangementer, mm), adgang til at kunne deltage i specielle arrangementer og faglige lectures med mulighed for at høre om de nyeste produkter indenfor tandlægefaget. Ved indmeldelse samtidig med studiestart får du en flot velkomstpakke med kittel og navneskilt gratis.

Sæt præg

4

OF er ikke kun en forening men også et serviceorgan for dig og dine medstuderende. Bliv medlem og sæt et præg på din studietid – En tid fyldt med spændende udfordringer du aldrig kommer til at glemme.

Tilmeld dig her