FAQ 2017-08-10T01:55:06+00:00

Her kan du finde nogle af de ofte stillede spørgsmål.
Hvis du har yderligere spørgsmål, så kontakt os venligst via kontakt formularen nederst på siden, eller send os en mail.

OF’s Infoskærm 2017-08-10T01:49:55+00:00

Hvad er infoskærmen?

Odontologisk Forenings fælles lokale har en stor tv skærm hængende, den har til formål at viderebringe relevante oplysninger til de studerende.

Det fungere som en stor elektronisk opslagstavle, som har god mulighed for at fange de studerendes opmærksomhed.

Hvordan får jeg mit indhold på infoskærmen?

Hvis du har relevant indhold, så kan OF’s ledelse kontaktes via kontaktformularen eller på pr@odontologiskforening.dk.

Hvordan kan indholdet se ud?

Der er enkelte krav til infoskærmens indhold.

• Skærmforholdet skal være i 16:9, da der ellers ville komme en kant på det indhold der bliver vist
  • Opløsningen skal være i 1920*1080 pixels, da skærmen ellers ikke vil afspille mediet.

Når dette er på plads, så kan indholdet tage forskellige former billeder, slides eller film(uden lyd).

Det er muligt bare at få et enkelt billede på på infoskærmen. Hvis man har flere billeder, så er det muligt at lave det som et slideshow via poweroint, så kan man også selv styre overgange imellem de forskellige slides. Dette kan så eksporteres som en film, som så kan blive vist på infoskærmen. Til sidst er det muligt, at få et filmklip op på skærmen, dog uden lyd.

Powerpoint til infoskærmen

Den nemmeste måde at lave sit indhold til skærmen er med Microsoft Powerpoint.
Da man selv kan vælge layout, antal af slides samt fade animationen imellem de individuelle slides.
Hvis man samtidig laver en timer for enten alle slides eller laver individuelle timere for de forskellige slides, så kan det hurtigt eksporteres som en film og blive vist på infoskærmen.

NB! At lave Powerpoint præstationen i det rigtige format (16:9) Så skærmen vil godtage det.

Her er det vist i henholdsvis version 2007 og 2013

Vedtægter for Odontologisk Forening 2017-08-10T01:40:03+00:00

Hent vedtægterne Her.

Opdateret til Generalforsamlingen d. 27 okt. 2016.

Hjælpsomme hjemmesider 2018-02-08T13:18:20+00:00

Tidligere eksamensopgaver

MediLerner – Spot og sand falsk prøver til forskellige semestre

LegatBogen – Har du brug for at søge fonde eller legater, til bl.a. at få midler til at komme med tandsundhed uden grænser, eller forske så kan du finde en masse information her.

Guldnoterne 2018-02-08T13:17:22+00:00

Står du også og mangler de gode noter til dit fag, så fortvivl ej, der er altid en ældre studerende du kan spørge til råds via Odontologisk Forenings facebook gruppe, eller spørge nede i OF. Vi har alle fået noter og gode råd fra ældre studerende.

Pensumlister – Hvilke bøger skal jeg købe? 2017-08-10T01:35:03+00:00

Her er det meget individuelt, hvordan man lærer bedst. Du kan se hvilke bøger skolen anbefaler her. Du kan købe nye bøger i Academic Books, som findes på Panum, ved indgangen. Bøger kan købes brugt af ældre studerende, via facebookgruppen (se ovenfor). Husk at tjekke hvilken udgave det anbefales at læse efter.

Det er altid en god idé, at snakke med ældre studerende, for at få mere af vide omkring, hvilke bøger de anbefaler.

Køleskabspladser i OF 2017-08-10T01:33:39+00:00

Der er mulighed for at købe en personlig plads i et af de mange køleskabe der findes i OF, så frokosten ikke bliver kedelig til at man skal spise den. Eller man har mulighed for at have råvare liggende, så man ikke skal lave frokosten hjemmefra.

Disse pladser bliver solgt via flex i starten af året og løber året ud.

Flexbillet 2017-08-10T01:32:47+00:00

Hvad er det?

Flex er det medie som Odontologisk Forening bruger, til at afholde arrangementer for de studerende, om det er årets gallafest eller lectures med vores sponsorer. Der bliver løbende lagt events op på facebook som linker til flex, så hold et godt øje med facebook og flex for ikke at gå glip af de fede events.

Hvis du ønsker at få lavet et Flexevent, så skal du kontakte bestyrelsen og informere om følgende:
– Formål
– Tid
– Sted
– Tilmelding start og deadline
– Kort info om eventet
– Eventuelle priser

Relevante facebook grupper 2017-08-10T01:28:14+00:00

Ordontologisk har et par gode facebook grupper, som går det nemt at sprede information til hele studiet, eller sælge sine gamle bøger med guldnoterne, til en yngre studerende.

Ordontologisk Forening – Det kræves at man er medlem af OF, for at være en del af gruppen.

Bogsalg Tandlægestudiet – Her kan bøger købes og sælges.