Udvalg 2018-05-30T23:20:22+00:00

Udvalg

Der findes forskellige underudvalg ved odontologisk forening, som er en essentiel del af foreningslivet. De giver mange forskellige muligheder for aktiviteter iblandt medlemmerne, bl.a. de regelmæssige fester der bliver afholdt af UFO, eller det sammenhold som studenterbladet levere, der udgives flere gange om året.

Der findes både interne og eksterne udvalg, hvor de interne er en aktiv del af OF og de eksterne en en del af Københavns Universitet, såsom Studienævnet, Dispensationsudvalget og Institutrådet.

Det er muligt at oprette et nyt underudvalg, hvis du har en god idé til at skabe noget fællesskab mellem de studerende. Dette skal dog igennem FU, BOF og i sidste ende vedtages ved generalforsamling for at blive et officielt underudvalg.

Interne Udvalg

Eksterne Udvalg